PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Torta de smântână cu brânză de vaci și fructe

Aceasta este o rețetă pentru o tortă delicioasă nepregătită, care este ideală pentru zilele de vară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 500 ml smântână acră Adăugat la
  • 500 g Brânză de vaci netedă Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 3 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ambalare Biscuiți rotunzi Adăugat la
  • 400 g fructe Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Amestecăm smântână acră cu brânză de vaci și zahăr. Curățăm căpșunile și le tăiem. Punem biscuiții pe fundul unei forme de tort. Răspândim o treime din crema și punem jumătate din căpșuni. O altă strat de biscuiți, cremă și căpșuni. În cele din urmă, punem ultimul strat de biscuiți, cremă și punem tortul în frigider pentru cel puțin 4 ore, chiar până a doua zi. Înainte de servire, decorăm cu căpșuni felii.

2. Pasul

Lasăm torta să se întărească bine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou