PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/cCwlQ9sAvcq9WXdmmhL0/25a2bbcb243ce198dc55bab9ac6600.jpeg)
Sursa :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Torta de smântână cu brânză de vaci și fructe
Aceasta este o rețetă pentru o tortă delicioasă nepregătită, care este ideală pentru zilele de vară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 500 ml smântână acră
- 500 g Brânză de vaci netedă
- 1 ks zahăr vanilat
- 3 ro zahăr de cofetărie
- 1 ambalare Biscuiți rotunzi
- 400 g fructe
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Amestecăm smântână acră cu brânză de vaci și zahăr. Curățăm căpșunile și le tăiem. Punem biscuiții pe fundul unei forme de tort. Răspândim o treime din crema și punem jumătate din căpșuni. O altă strat de biscuiți, cremă și căpșuni. În cele din urmă, punem ultimul strat de biscuiți, cremă și punem tortul în frigider pentru cel puțin 4 ore, chiar până a doua zi. Înainte de servire, decorăm cu căpșuni felii.
2. Pasul
Lasăm torta să se întărească bine.