Sursa :: marekuliasz from Getty Images
Unt de migdale
Rețetă pentru unt de migdale de casă.
Ingrediente
- 2 căni Migdale decojite
- un vârf de cuțit de sare
- 2 Linguri miere
Ultimele broșuri
Procedura
Se încălzește cuptorul la 180°C. Întindeți-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le timp de aproximativ 15 minute. Aveți grijă să nu se înnegrească, amărăciunea va strica impresia generală.
Puneți migdalele răcite într-un robot de bucătărie cu lamă și începeți să le mixați.
După un timp, migdalele încep să-și elibereze uleiurile și masa trebuie amestecată în continuare. Întregul proces durează aproximativ 15-20 de minute, în funcție de puterea blenderului, în timpul procesului este necesar să se tragă din când în când masa de pe părțile laterale ale blenderului.
Odată ce ați ajuns la o consistență cremoasă, treaba este gata. Adăugați un vârf de cuțit de sare și îndulciți cu miere sau sirop de arțar, dacă doriți. Transferați untul de migdale finit într-un borcan cu capac și puneți-l la frigider.