PUBLICITATE
Sursa :: Africa Images from Canva
Varză de Bruxelles cu bacon
Aceasta este una dintre cele mai simple și delicioase rețete de varză de Bruxelles cu bacon crocant, care completează perfect gustul ușor amar al verzei. Este o mâncare minunată pentru vremea rece și ca garnitură pentru carne.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Varză de Bruxelles
- 200 g bacon
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 bucată usturoi
- 1 ciupitură sare
- 1 ciupitură piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Pasul
Prajiti baconul pana devine crocant.
3. Pasul
Spălați varza de Bruxelles, tăiați-o și împărțiți-o în jumătăți.
4. Pasul
Amestecă varza de Bruxelles, baconul prăjit, uleiul de măsline, usturoiul ras, sarea și piperul într-o tigaie.
5. Pasul
Puneți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 20 de minute, până când varza începe să capete o culoare aurie.
6. Pasul
Se servește fierbinte.