PUBLICITATE

Sursa :: Qwart from Getty Images

Varză pechineză cu sos

Un fel de mâncare tradițional chinezesc, care include varză pechineză, sos și câteva alte ingrediente. Este ideal pentru un prânz sau o cină ușoară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Instrumente

  • 1 ks Varză de Peking Adăugat la
  • 2 ks Ardei Adăugat la
  • 3 ks morcovi Adăugat la
  • 2 Linguri Oțet de orez Adăugat la
  • 1 ks usturoi Adăugat la
  • 1 Linguri Ginger Adăugat la

Topping

  • 3 Linguri sos de soia Adăugat la
  • 1 Linguri Miere Adăugat la
  • 2 Linguri bulion de pui Adăugat la
  • 1 Lingura amidon de porumb Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Spălăm și tăiem varza și legumele. Curățăm și dăm pe răzătoare usturoiul și ghimbirul.

2. Pasul

Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se prăjesc usturoiul și ghimbirul. Adăugați legumele tocate și sotați-le până când legumele sunt moi.

3. Pasul

Pregătim sosul amestecând sosul de soia, mierea, bulionul de pui și amidonul de porumb. Adăugăm sosul la legume în tigaie și gătim până când sosul se îngroașă.

4. Pasul

Se servește ca garnitură la carne, pește sau ca atare, ca o masă ușoară de seară.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou