PUBLICITATE
Sursa :: Qwart from Getty Images
Varză pechineză cu sos
Un fel de mâncare tradițional chinezesc, care include varză pechineză, sos și câteva alte ingrediente. Este ideal pentru un prânz sau o cină ușoară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Instrumente
- 1 ks Varză de Peking
- 2 ks Ardei
- 3 ks morcovi
- 2 Linguri Oțet de orez
- 1 ks usturoi
- 1 Linguri Ginger
Topping
- 3 Linguri sos de soia
- 1 Linguri Miere
- 2 Linguri bulion de pui
- 1 Lingura amidon de porumb
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Spălăm și tăiem varza și legumele. Curățăm și dăm pe răzătoare usturoiul și ghimbirul.
2. Pasul
Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se prăjesc usturoiul și ghimbirul. Adăugați legumele tocate și sotați-le până când legumele sunt moi.
3. Pasul
Pregătim sosul amestecând sosul de soia, mierea, bulionul de pui și amidonul de porumb. Adăugăm sosul la legume în tigaie și gătim până când sosul se îngroașă.
4. Pasul
Se servește ca garnitură la carne, pește sau ca atare, ca o masă ușoară de seară.