PUBLICITATE
Sursa :: fotogal for iStockPhotos
Varză roșie cu mere
Un fel de mâncare german clasic, care este servit în special în sezonul rece. Varza roșie cu mere este un acompaniament delicios pentru carne și cartofi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Varză roșie
- 1 Bucată Varza rosie (aprox. 1kg)
- 2 Bucată Mere
- 1 Bucată ceapă
Mirodenii
- 2 Lingură unt
- 2 Lingură zahăr
- 200 ml vin roșu
- 1 Linguriță sare
- 1 Linguriță piper
- 2 Bucată Cuișoare
- 1 Bucată frunză de dafin
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pentru varza rosie cu mere, pregatiti mai intai varza rosie, merele si ceapa.
2. Pasul
Călește varza roșie și merele într-o tigaie cu unt până când sunt bine înăbușite, aproximativ 10 minute.
3. Pasul
Adăugați restul ingredientelor și lăsați să fiarbă până când varza este moale. Varza roșie cu mere necesită aproximativ 40 de minute de timp de gătire pentru a fi suficient de moale.