PUBLICITATE
Vinete coapte cu paste

Vinete coapte cu paste

O delicioasă vinetă suculentă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 70 g ceapă de primăvară Adăugat la
  • 250 g vinete Adăugat la
  • 15 g unt Adăugat la
  • 50 g Sunca afumata Adăugat la
  • 5 Ou de prepeliță Adăugat la
  • 2 cățel de usturoi zdrobit Adăugat la
  • 8 roșie Adăugat la
  • 100 g Brânză afumată feliată Adăugat la
  • 130 g paste Adăugat la
  • pudră de curry Adăugat la
  • Ardei rosu praf Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • unt topit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi tăiem vinetele în felii și le sărăm pentru a îndepărta amărăciunea, le lăsăm să stea un timp.

2. Pasul

Prajește pe unt ceapa verde tocată. Adăugăm șuncă fumată tocată în bucăți mici. Împreună prăjim puțin mai mult. După răcire, amestecăm ouăle de prepeliță, sunt mai groase decât cele de pui și, de asemenea, mai sănătoase, paprika măcinată fumată, sare, curry. Amestecăm împreună, rezultă umplutura pentru vinete.

3. Pasul

Ungeți castronul cu unt și răspândiți paste fierte în el. Spălăm roți de vinete de la sare, le uscăm și le răspândim peste paste fierte.

4. Pasul

Pe roți de vinete, suprapunem umplutura, peste umplutura dispunem roșii și acoperim cu felii de brânză afumată și presărăm puțin cu paprika măcinată. Le introducem în cuptorul preîncălzit și coacem, în cele din urmă doar rumenim deasupra. Gata și servim, poftă bună.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou