PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Zavárané lečo

Zavárané lečo je skvelý spôsob, ako si vychutnať letnú úrodu papriky a paradajok po celý rok.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
5

Principalele ingrediente

  • 1 kg Roșii coapte Adăugat la
  • 1 kg Ardei Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la

Condimente

  • 2 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Mai întâi pregătiți legumele. Decojiți roșiile, tăiați-le în bucăți mici și puneți-le într-o oală mare. Tăiați ardeiul și ceapa în cuburi mici și adăugați-le la roșii. Adăugați frunza de dafin și piperul negru.

2. Pasul

Puneți oala pe aragaz și lăsați-o să fiarbă încet la foc mediu timp de 2 ore. Amestecați ocazional pentru a preveni arderea legumelor. Dacă lecso este prea gros, adăugați puțină apă.

3. Pasul

Când totul este gata, turnați în borcanele pre-pregătite și sterilizate. Închideți borcanele imediat și lăsați-le să se răcească.

4. Pasul

După răcirea borcanelor, verificați dacă sunt închise bine. Dacă totul este în ordine, zarzavatul poate fi lăsat într-un loc întunecat și răcoros.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou