PUBLICITATE
Zucchini și vinete murate
ZUCCHINI și VINETE MURATE ➡️ este un complement excelent pentru carnea de grătar. În plus, puteți să-l pregătiți și cu o săptămână înainte de grătar, pentru că este și mai bun când stă la maturat 😉
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 Bucată dovlecei
- 1 bucată vinete
- 200 ml ulei de măsline
- 150 ml oțet
- 6 bucată Cățel de usturoi
- 1 Bucată ardei iute
- frunze de pătrunjel
- sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curăț tăvița și vânătă în cercuri de 0,5 cm și prăjesc până devin auriu într-o tigaie uscată.
2. Pasul
Între timp, într-o măsură amestec uleiul de măsline cu oțet, adaug 5-6 căței de usturoi, un chili, pătrunjel tocat - toate tocate mărunt și un pic de sare.
3. Pasul
În această infuzie, adaug legumele prăjite astfel încât să fie toate scufundate. O las să stea cel puțin peste noapte. Are cel mai bun gust când este bine răcită. 😋