PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/rvauveoFi7Ezn6eQ--nY/43758dc7074935f0017d3624307291.jpeg)
Zucchini și vinete murate
ZUCCHINI și VINETE MURATE ➡️ este un complement excelent pentru carnea de grătar. În plus, puteți să-l pregătiți și cu o săptămână înainte de grătar, pentru că este și mai bun când stă la maturat 😉
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 Bucată dovlecei
- 1 bucată vinete
- 200 ml ulei de măsline
- 150 ml oțet
- 6 bucată Cățel de usturoi
- 1 Bucată ardei iute
- frunze de pătrunjel
- sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curăț tăvița și vânătă în cercuri de 0,5 cm și prăjesc până devin auriu într-o tigaie uscată.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/rvauveoFi7Ezn6eQ--nY/26f309ee39605db460e05d4732715c.jpeg)
2. Pasul
Între timp, într-o măsură amestec uleiul de măsline cu oțet, adaug 5-6 căței de usturoi, un chili, pătrunjel tocat - toate tocate mărunt și un pic de sare.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/rvauveoFi7Ezn6eQ--nY/0eea492cf2b1ee3e32dbcfb448926c.jpeg)
3. Pasul
În această infuzie, adaug legumele prăjite astfel încât să fie toate scufundate. O las să stea cel puțin peste noapte. Are cel mai bun gust când este bine răcită. 😋
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/rvauveoFi7Ezn6eQ--nY/15736f099bd83e9fa5d5db35d354c1.jpeg)