PUBLICITATE
Aluat pentru pizza din drojdie uscată
Acesta este cel mai bun aluat de pizza pe care îl puteți prepara singuri acasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 500 g făină simplă specială
- 1 ambalare drojdie uscată
- 1 linguriță zahăr
- 1 linguriță Sare
- 2 linguri ulei de măsline
- 325 ml Apă caldă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecăm făina, drojdia uscată, zahărul și sarea.
2. Pasul
Adăugăm ulei de măsline și adăugăm treptat apa caldă, până când se formează un aluat neted.
3. Pasul
De multe ori transferăm textul pe o suprafață de lucru presărată cu făină și îl lucram până devine neted.
4. Pasul
Mutăm aluatul în castron, îl acoperim cu un prosop și îl lăsăm să fermenteze timp de 90 de minute.
5. Pasul
Transferăm aluatul dospit pe suprafața de lucru, îl împărțim în două părți și fiecare le întindem la grosimea dorită.
6. Pasul
Acum, aluatul este pregătit pentru prepararea pizzei după rețeta ta preferată.