PUBLICITATE

Aluat pentru pizza din drojdie uscată

Acesta este cel mai bun aluat de pizza pe care îl puteți prepara singuri acasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ambalare drojdie uscată Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 325 ml Apă caldă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Într-un bol, amestecăm făina, drojdia uscată, zahărul și sarea.

2. Pasul

Adăugăm ulei de măsline și adăugăm treptat apa caldă, până când se formează un aluat neted.

3. Pasul

De multe ori transferăm textul pe o suprafață de lucru presărată cu făină și îl lucram până devine neted.

4. Pasul

Mutăm aluatul în castron, îl acoperim cu un prosop și îl lăsăm să fermenteze timp de 90 de minute.

5. Pasul

Transferăm aluatul dospit pe suprafața de lucru, îl împărțim în două părți și fiecare le întindem la grosimea dorită.

6. Pasul

Acum, aluatul este pregătit pentru prepararea pizzei după rețeta ta preferată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou