PUBLICITATE
Babka cu mac si prune uscate
Babka cu mac este completată cu prune uscate. Și datorită brânzei, nu este uscată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
16
- 500 g Brânză de vaci moale
- 4 ks ouă
- 100 g făină integrală de spelta
- 100 g Mac făină
- 25 g Proteina nu este necesara
- 1⁄2 pachete Praf de copt
- 50 ml Lapte eventual un pic mai mult
- 50 g Zahăr de trestie
- 1 ks Zahăr vanilat
- 1 ro Miere
- câteva picături aromă de vanilie
- 100 g prune uscate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
70 min.
1. Pasul
Batem gălbenușurile cu zahăr. Adăugăm brânza și laptele.
2. Pasul
Batem albusurile până devin spumă tare.
3. Pasul
Amestecăm ingredientele uscate. Le amestecăm în amestecul de gălbenușuri. Apoi, amestecăm spuma din albușuri.
4. Pasul
În cele din urmă, adăugăm prune uscate tăiate în bucăți mici.
5. Pasul
Turnăm aluatul într-o formă de guguluf și coacem la o temperatură de 180 de grade aproximativ 55 de minute.
6. Pasul
După coacere, lăsăm să se răcească, scoatem din formă și putem turna glazură de ciocolată sau unt de nuci.