PUBLICITATE

Babovka cu ciocolata

Aceasta reteta de babovka cu ciocolata este usor de preparat. Este ideala pentru cafeaua de dimineata sau ca desert dupa pranz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 250 g făină autogresată Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 100 g ciocolată pentru gătit Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 1 ceașcă lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o formă pentru chec, ungeți-o și presărați-o cu făină.

2. Pasul

Într-un recipient, amestecați făina cu praful de copt și într-un alt recipient amestecați untul, zahărul, ouăle și laptele până devin netede.

3. Pasul

Încorporați încet mixul uscat în cel umed și amestecați până la alisare.

4. Pasul

Rade ciocolata și adăugați-o în aluat.

5. Pasul

Turnați aluatul în forma pregătită și coaceți păpușa în cuptor timp de 60 de minute.

6. Pasul

Lăsați cozonacul să se răcească, apoi scoateți-l cu grijă din formă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou