PUBLICITATE
Babovka cu ciocolata
Aceasta reteta de babovka cu ciocolata este usor de preparat. Este ideala pentru cafeaua de dimineata sau ca desert dupa pranz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 250 g făină autogresată
- 1 ks Praf de copt
- 200 g zahăr
- 125 g unt
- 100 g ciocolată pentru gătit
- 4 ks ouă
- 1 ceașcă lapte
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o formă pentru chec, ungeți-o și presărați-o cu făină.
2. Pasul
Într-un recipient, amestecați făina cu praful de copt și într-un alt recipient amestecați untul, zahărul, ouăle și laptele până devin netede.
3. Pasul
Încorporați încet mixul uscat în cel umed și amestecați până la alisare.
4. Pasul
Rade ciocolata și adăugați-o în aluat.
5. Pasul
Turnați aluatul în forma pregătită și coaceți păpușa în cuptor timp de 60 de minute.
6. Pasul
Lăsați cozonacul să se răcească, apoi scoateți-l cu grijă din formă.