PUBLICITATE

Sursa :: Sandra Backwinkel from Getty Images

Bábovka din lichior de ouă

Această rețetă de bábovka din lichior de ouă este simplă, iar produsul final este pur și simplu irezistibil. Este o modalitate minunată de a combina gusturile lichiorului de ouă cu ale produselor de patiserie clasice. Este delicios, moale și dulce - pur și simplu perfect pentru orice ocazie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Aluat

  • 250 g făină autogresată Adăugat la
  • 1 bucată praf de copt Adăugat la
  • 4 bucată ou Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 200 ml Lichior de ouă Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la

Picte

  • 2 Linguri Lichior de ouă Adăugat la

Altele:

  • Ciocolata alba pentru glazura Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și ungeți și presărați cu făină forma de copt pentru chec.

2. Pasul

Într-un bol, bateți untul cu zahărul până devine spumos. Adăugați treptat ouăle și continuați să bateți.

3. Pasul

Adăugați încet lichior de ouă și amestecați.

4. Pasul

Amestecați făina cu praful de copt și adăugați-o treptat în amestec. Amestecați până obțineți un aluat neted.

5. Pasul

Puneți aluatul în forma pregătită și coaceți în cuptor aproximativ 45 de minute, sau până când checul este copt.

6. Pasul

Scoateți checul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Ungeți-l cu lichior de ouă și lăsați-l să se infuzeze.

7. Pasul

Babovka este pregătită pentru servire!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou