Sursa :: philly from Getty Images
Batoane de pizza făcute din aluat pufos
Batoane de pizza umplute cu pufuleți, perfecte pentru o sărbătoare sau o întâlnire cu prietenii.
Ingrediente
- 2 pachete Produse de patiserie pufoasă
- 150 g Piure de roșii
- 150 g brânză mozzarella rasă
- 100 g Hams
- 100 g Cârnați
- ulei de măsline
- busuioc
- oregano
- Sare și piper negru pentru asezonare
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a începe, preîncălziți cuptorul la 200°C. Între timp, desfaceți foitajul și întindeți-l pe o planșetă presărată cu făină.
Se unge aluatul întins cu piureul de roșii și se presară cu brânză rasă.
Adăugați șunca și cârnații tăiați în felii. În cazul în care vă place picant, încercați să adăugați și salam picant, este foarte gustos.
Apoi se presară aluatul cu busuioc și oregano.
Apoi se taie aluatul în fâșii de aproximativ 2 cm lățime.
Se taie al doilea pachet de aluat în fâșii, se unge cu ulei de măsline și se lipește împreună cu fâșia căptușită.
Când benzile sunt lipite, se răsucesc și se ung cu ou.
Dacă doriți, le puteți presăra și cu semințe de susan.
Coaceți fâșiile de pizza timp de 15 minute la 180°C.