PUBLICITATE

Sursa :: philly from Getty Images

Batoane de pizza făcute din aluat pufos

Batoane de pizza umplute cu pufuleți, perfecte pentru o sărbătoare sau o întâlnire cu prietenii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 pachete Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 150 g Piure de roșii Adăugat la
  • 150 g brânză mozzarella rasă Adăugat la
  • 100 g Hams Adăugat la
  • 100 g Cârnați Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • busuioc Adăugat la
  • oregano Adăugat la
  • Sare și piper negru pentru asezonare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru a începe, preîncălziți cuptorul la 200°C. Între timp, desfaceți foitajul și întindeți-l pe o planșetă presărată cu făină.

2. Pasul

Se unge aluatul întins cu piureul de roșii și se presară cu brânză rasă.

3. Pasul

Adăugați șunca și cârnații tăiați în felii. În cazul în care vă place picant, încercați să adăugați și salam picant, este foarte gustos.

4. Pasul

Apoi se presară aluatul cu busuioc și oregano.

5. Pasul

Apoi se taie aluatul în fâșii de aproximativ 2 cm lățime.

6. Pasul

Se taie al doilea pachet de aluat în fâșii, se unge cu ulei de măsline și se lipește împreună cu fâșia căptușită.

7. Pasul

Când benzile sunt lipite, se răsucesc și se ung cu ou.

8. Pasul

Dacă doriți, le puteți presăra și cu semințe de susan.

9. Pasul

Coaceți fâșiile de pizza timp de 15 minute la 180°C.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou