PUBLICITATE

Sursa :: marharyta-kovalenko from Canva

Baza de pandișpan pentru tort

Rețetă pentru baza de pandișpan, potrivită pentru tort.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 6 Bucăți Ouă mari Adăugat la
  • 200 grame zahăr cristal Adăugat la
  • 200 grame făină simplă specială Adăugat la
  • 1 linguriță Pudră de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și căptușiți forma de tort cu hârtie de copt.

2. Pasul

Separați ouăle. Bateți gălbenușurile cu zahăr până obțineți o spumă.

3. Pasul

Bateți albul până se întărește.

4. Pasul

Adăugați în compoziția de gălbenușuri făina amestecată cu praful de copt.

5. Pasul

Apoi, amestecați cu grijă albușurile în compoziție.

6. Pasul

Turnați frecvent în forma și coaceți aproximativ 35 de minute.

7. Pasul

Aluatul răcit poate fi tăiat și umplut după preferințe.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou