PUBLICITATE
Sursa :: marharyta-kovalenko from Canva
Baza de pandișpan pentru tort
Rețetă pentru baza de pandișpan, potrivită pentru tort.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 6 Bucăți Ouă mari
- 200 grame zahăr cristal
- 200 grame făină simplă specială
- 1 linguriță Pudră de copt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și căptușiți forma de tort cu hârtie de copt.
2. Pasul
Separați ouăle. Bateți gălbenușurile cu zahăr până obțineți o spumă.
3. Pasul
Bateți albul până se întărește.
4. Pasul
Adăugați în compoziția de gălbenușuri făina amestecată cu praful de copt.
5. Pasul
Apoi, amestecați cu grijă albușurile în compoziție.
6. Pasul
Turnați frecvent în forma și coaceți aproximativ 35 de minute.
7. Pasul
Aluatul răcit poate fi tăiat și umplut după preferințe.