PUBLICITATE
Biscuiți cu afine
Delicioși și moi :)
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
Amestec de afine
- 110 g Afine de padure
- suc de lămâie
- Zahăr de trestie sau sirop de arțar după gust
- 1 ro amidon de porumb
Adesea
- 120 g unt înmuiat
- 130 g Zahăr de trestie
- 1 ks ou
- 220 g Faina de spelta fina
- 6 g praf de copt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
1. Pasul
Ne pregătim un amestec de afine: Afine, zahăr, sucul de lămâie puțin fiert (putem dilua cu o cantitate mică de apă). Când afinele sunt gătite, adăugăm amidon, amestecăm și gătim pentru o perioadă scurtă de timp. Oprim focul și lăsăm să se răcească.
2. Pasul
Batem untul + zahărul, adăugăm oul. Treptat, adăugăm făina cu praf de copt.
3. Pasul
Amestecăm compoziția și aluatul, acoperim și lăsăm să se odihnească în frigider cel puțin 30 de minute. Apoi, cu ajutorul unei linguriți, luăm din aluat și facem grămăjoare pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem aproximativ 8-10 minute la 180°C (în funcție de cuptor). După coacere, lăsăm să se răcească pe un grătar și gata.