PUBLICITATE
Sursa :: bhofack2 from Getty Images
Biscuiți de Crăciun
Biscuiți clasici de Crăciun decorați cu glazură de zahăr.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
25
- 250 g Făină simplă
- 75 g zahăr de cofetărie
- 150 g Unt
- 1 bucată ou
- un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
70 min.
1. Pasul
Într-un castron, se amestecă făina simplă, zahărul pudră și un vârf de cuțit de sare. Adăugați apoi untul tăiat și oul la acest amestec. Se recomandă.
2. Pasul
Se amestecă bine și se lucrează până se obține un aluat.
3. Pasul
Se lasă aluatul să se odihnească la frigider timp de aproximativ o jumătate de oră, învelit în folie alimentară.
4. Pasul
Apoi se întinde aluatul pe o planșetă presărată cu făină și se taie diferite forme de biscuiți de Crăciun.
5. Pasul
Puneți biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-i în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 10-12 minute sau până când devin aurii.
6. Pasul
După coacere, puteți decora biscuiții cu glazură de cofetărie.