PUBLICITATE

Sursa :: ajt from Getty Images

Brioșe cu mascarpone

Aceste brioșe cu mascarpone sunt întotdeauna umede, proaspete și foarte gustoase.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g făină Adăugat la
  • 150 g Zahăr cristal Adăugat la
  • 1 bucată Praf de copt Adăugat la
  • 2 bucată ouă Adăugat la
  • 125 ml Lapte Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 1 bal Zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 lingură Suc de lămâie Adăugat la
  • mascarpone Adăugat la
  • fructe Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade și cărați o formă de brioșe cu forme de hârtie pentru brioșe.

2. Pasul

Într-un castron, se amestecă ingredientele uscate, adică făina, zahărul, praful de copt și sarea.

3. Pasul

Într-un alt bol, se bat ouăle cu laptele, untul, 3 linguri de mascarpone, zahărul vanilat și zeama de lămâie. Este mai bine ca untul să fie scos din frigider pentru o vreme înainte, ca să fie la temperatura camerei și să fie mai ușor de amestecat.

4. Pasul

Adăugați treptat amestecul uscat la cel umed și amestecați totul bine. Amestecul trebuie să fie neted și fără cocoloașe.

5. Pasul

Împărțiți aluatul pregătit în formele de cupcake. Umpleți coșulețele cu două treimi din aluat. Umpleți brioșele doar cu două treimi, pentru ca aluatul să nu se scurgă în timpul coacerii.

6. Pasul

Coaceți brioșele în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute.

7. Pasul

Înainte de servire, brioșele pot fi decorate cu mascarpone amestecat cu zahăr și fructe.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou