PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Hans
Broccoli la cuptor
O broccoli simplă și delicioasă la cuptor cu sos de brânză.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 1 ks broccoli
- 200 g brânză rasă
Pe sos
- 2 ro făină autogresată
- 2 ro unt
- 2 căni lapte
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățați broccoli, împărțiți-l în buchețele și fierbeți-l.
2. Pasul
În timp ce gătiți broccoli, pregătiți sosul de brânză. Într-o tigaie mică, topiți untul, adăugați făina și amestecați până când obțineți un amestec neted. Adăugați treptat laptele și amestecați până când obțineți un sos gros. În sos, adăugați brânza rasă și amestecați până se topește.
3. Pasul
Amestecați broccoli fiert cu sosul și puneți într-o tavă unsă. Coaceți timp de 20 de minute la 180°C.
4. Pasul
Acoperiți și lăsați să stea timp de 5 minute înainte de a servi. Puteți servi cu cartofi la cuptor sau cu orez. Poftă bună!