PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Hans

Broccoli la cuptor

O broccoli simplă și delicioasă la cuptor cu sos de brânză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 1 ks broccoli Adăugat la
  • 200 g brânză rasă Adăugat la

Pe sos

  • 2 ro făină autogresată Adăugat la
  • 2 ro unt Adăugat la
  • 2 căni lapte Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați broccoli, împărțiți-l în buchețele și fierbeți-l.

2. Pasul

În timp ce gătiți broccoli, pregătiți sosul de brânză. Într-o tigaie mică, topiți untul, adăugați făina și amestecați până când obțineți un amestec neted. Adăugați treptat laptele și amestecați până când obțineți un sos gros. În sos, adăugați brânza rasă și amestecați până se topește.

3. Pasul

Amestecați broccoli fiert cu sosul și puneți într-o tavă unsă. Coaceți timp de 20 de minute la 180°C.

4. Pasul

Acoperiți și lăsați să stea timp de 5 minute înainte de a servi. Puteți servi cu cartofi la cuptor sau cu orez. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou