PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/wylQeU2D0YuIMD1I5Z22/b5edbe14a512e9a3efbbe903f485c4.jpeg)
Brownies
Brownies
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 320 g Ciocolata este cea mai buna peste 70% (eu folosesc mix)
- 220 g unt
- 3 ou
- 250 g zahăr cristal
- 85 g făină simplă specială
- 1 Articolul Pudră de copt cipriotă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Ciocolata o topim împreună cu untul în baia de apă.
2. Pasul
Într-un alt castron, batem ouăle, adăugăm zahărul și amestecăm.
3. Pasul
Amestecăm cu grijă acest amestec de ouă în ciocolata topită și răcită - amestecăm și adăugăm treptat făina cu praf.
4. Pasul
Aluatul obtinut il turnam intr-o forma pregatita si il coacem. Suprafata trebuie sa fie lucioasa, solida - centrul va fi moale, pana la lichid (va mai intari apoi putin).
5. Pasul
Tăiem numai când se răcește ☺️