PUBLICITATE
Sursa :: Nevena1987 from Canva
Budincă de pere
Este o delicatesă tradițională cehă făcută din pere. Povidla este un adaos grozav la copt sau pur și simplu pe pâine.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 2 kg Pară
- 1 kg Zahăr
- 1 ks Lămâie
- Un vârf de cuțit de scorțișoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Se spală perele, se curăță de coajă, se curăță de miez și se taie în bucăți mai mici.
2. Pasul
Se pun perele într-o cratiță mare, se adaugă zahărul și sucul de la o lămâie.
3. Pasul
Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mic până când perele sunt complet fierte. Se amestecă continuu.
4. Pasul
Când perele sunt fierte, se adaugă un vârf de cuțit de scorțișoară și se amestecă.
5. Pasul
Fierbeți perele timp de aproximativ o oră, până se îngroașă.
6. Pasul
Umpleți budinca finită în borcane sterilizate și închideți bine.