PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/r7WjQ2-rL9es6-EztDg5/82744919efb7dcb02d9fb7f9b8044c.jpeg)
Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Canva
Camembert la grătar pe tigaie
Camembert la grătar pe tigaie este un fel de mâncare simplu și rapid, potrivit ca fel principal.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 1 bucată Camembert
- 2 cuișoare usturoi
- 2 Lingura ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Încălziți tigaia la temperatură medie și adăugați ulei de măsline.
2. Pasul
Puneți camembertul în tigaie și prăjiți-l până se auriu pe ambele părți.
3. Pasul
Curățăm cățeii de usturoi și îi dăm pe răzătoare. Adăugăm usturoiul în tigaie la camembert-ul rumenit și prăjim totul împreună încă 2 minute.
4. Pasul
Servim camembertul gata imediat după coacere, în timp ce este încă cald. Îl putem servi cu bagheta sau legume proaspete.