PUBLICITATE
Sursa :: arfo from Getty Images
Carne de porc cu ciuperci
Rețetă pentru carne de porc în smântână cu ciuperci.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g De carne de porc
- 500 g Ciuperci
- 1 bucată The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
- 200 ml Cremă de gătit
- Sare și piper negru măcinat după gust
- 2 ro Uleiuri
- Pătrunjel pentru garnitură
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Se spală, se usucă și se taie carnea în bucăți mai mici sau felii. Se asezonează cu sare și piper. Se încinge uleiul într-o cratiță și se rumenește bine carnea pe fiecare parte. Acest lucru este foarte important pentru suculența cărnii și nu trebuie omis.
2. Pasul
Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Se adaugă la carne și se lasă să mai fiarbă puțin.
3. Pasul
Se spală, se usucă și se taie ciupercile în felii. Adăugați-le în oală împreună cu carnea și ceapa. Se lasă să fiarbă la foc mic până când ciupercile eliberează apa.
4. Pasul
La final, se adaugă smântâna, se amestecă și se mai fierbe puțin până se înmoaie. Se servește garnisit cu pătrunjel.