PUBLICITATE
Sursa :: vikif from Getty Images
Carne de porc în sos de roșii
Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 700 g De carne de porc
- 2 ks Ceapă mare
- 3 cuișoare Usturoi
- 400 g Piure de roșii
- 2 ro Săruri
- 1 ro Paprika măcinată
- 1⁄2 ro piper negru măcinat
- 1⁄2 litri Ape
- 4 linguri Ulei de măsline
- 2 linguri Bulion
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Încep prin a tăia carnea în bucăți mici. Apoi le prăjesc în ulei de măsline până când capătă o culoare aurie frumoasă.
2. Pasul
Apoi adaug ceapa tocată și castravetele tăiat felii subțiri.
3. Pasul
Acum adaug pasta de tomate, sarea, boiaua și piperul. Amestec totul și adaug jumătate din apă și bulion. Gătesc toate acestea la foc mic timp de aproximativ o oră, până când carnea este complet fragedă. Dacă sosul este prea gros, mai adaug puțină apă.