PUBLICITATE
Carne de pui în marinată gyros
Totul dintr-o singură tavă, copt în cuptor
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g piept de pui
- ulei de rapiță
- Condimente gyros
- 1 lingură piure de roșii
- 1 Muștar
- sare și piper
- piper roșu măcinat
- Usturoi uscat
- cartof
- sare de mare
- ierburi proaspete
- ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
80 min.
1. Pasul
Tăiem pieptul de pui. Într-un bol adăugăm ulei de rapiță, muștar, pastă de roșii, usturoi, sare, condimente, gyros și boia de ardei măcinată.
2. Pasul
Amestecăm bine și lăsăm să se odihnească timp de 30 de minute.
3. Pasul
Taiem cartofii cu coajă. Îi fierbem în apă sărată clocotită timp de 10 minute.
4. Pasul
Transferăm cartofii într-o tavă de copt, îi condimentăm și adăugăm ierburi proaspete deasupra.
5. Pasul
Transferăm carnea într-o tavă de copt și o introducem în cuptorul preîncălzit. Coacem la 180 de grade timp de 45 de minute sau după nevoie până devine moale.
6. Pasul
Poftă bună!😉