PUBLICITATE
Carne de pui în marinată gyros

Carne de pui în marinată gyros

Totul dintr-o singură tavă, copt în cuptor

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • ulei de rapiță Adăugat la
  • Condimente gyros Adăugat la
  • 1 lingură piure de roșii Adăugat la
  • 1 Muștar Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • piper roșu măcinat Adăugat la
  • Usturoi uscat Adăugat la
  • cartof Adăugat la
  • sare de mare Adăugat la
  • ierburi proaspete Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Tăiem pieptul de pui. Într-un bol adăugăm ulei de rapiță, muștar, pastă de roșii, usturoi, sare, condimente, gyros și boia de ardei măcinată.

2. Pasul

Amestecăm bine și lăsăm să se odihnească timp de 30 de minute.

3. Pasul

Taiem cartofii cu coajă. Îi fierbem în apă sărată clocotită timp de 10 minute.

4. Pasul

Transferăm cartofii într-o tavă de copt, îi condimentăm și adăugăm ierburi proaspete deasupra.

5. Pasul

Transferăm carnea într-o tavă de copt și o introducem în cuptorul preîncălzit. Coacem la 180 de grade timp de 45 de minute sau după nevoie până devine moale.

6. Pasul

Poftă bună!😉

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou