PUBLICITATE
Sursa :: manyakotic from Getty Images
Carne de vită pe mazăre
Rețetă pentru carne de vită excelentă, gătită pe mazăre.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g carne de vită
- 200 g mazăre
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 2 ro ulei
- 1 Articolul piper roșu măcinat
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiați carnea în bucăți mai mici, sărați și condimentați.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa tocată. Prajiți-o până devine moale și aurie.
3. Pasul
Adăugați usturoiul strivit și piperul măcinat și amestecați.
4. Pasul
Adăugați carnea și prăjiți-o pe toate părțile.
5. Pasul
Când carnea este prăjită și fiartă puțin pe cont propriu, adăugați mazăre și un pic de apă. Fierbeți carnea cu mazăre aproximativ 30 de minute.