PUBLICITATE

Sursa :: manyakotic from Getty Images

Carne de vită pe mazăre

Rețetă pentru carne de vită excelentă, gătită pe mazăre.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de vită Adăugat la
  • 200 g mazăre Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 1 Articolul piper roșu măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în bucăți mai mici, sărați și condimentați.

2. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa tocată. Prajiți-o până devine moale și aurie.

3. Pasul

Adăugați usturoiul strivit și piperul măcinat și amestecați.

4. Pasul

Adăugați carnea și prăjiți-o pe toate părțile.

5. Pasul

Când carnea este prăjită și fiartă puțin pe cont propriu, adăugați mazăre și un pic de apă. Fierbeți carnea cu mazăre aproximativ 30 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou