Sursa :: margouillatphotos from Getty Images
Carne de vită pe vin roșu
Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.
Ingrediente
- 700 g Carne de vită
- Sticlă de vin roșu
- 2 bucată Morcovi
- 2 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 ro făină
- Cimbru
- Mărgăritar
- sare
- Piper negru
- ulei
- 1 ro Bulion de vită (opțional)
Ultimele broșuri
Procedura
Se taie carnea în bucăți mai mici și se sărează. Apoi se tăvălește prin făină.
Se încinge uleiul într-o tigaie și se rumenește carnea pe toate părțile. Scoateți carnea rumenită pe o farfurie.
În aceeași tigaie, se prăjește ceapa și morcovul tocate mărunt, se adaugă usturoiul pisat.
Când legumele sunt ușor rumenite, se adaugă carnea înapoi în tigaie, se acoperă cu vin. Vinul trebuie să acopere complet carnea. Dacă nu este suficient, puteți adăuga bulion de vită.
Apoi se adaugă condimentele (cimbru, măghiran, sare, piper) și se fierbe încet, sub capac, la foc mic, timp de aproximativ 2 ore.
Carnea de vită preparată în acest fel în vin roșu poate fi servită cu orez sau pâine.