PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos from Getty Images

Carne de vită pe vin roșu

Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 700 g Carne de vită Adăugat la
  • Sticlă de vin roșu Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro făină Adăugat la
  • Cimbru Adăugat la
  • Mărgăritar Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • 1 ro Bulion de vită (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Se taie carnea în bucăți mai mici și se sărează. Apoi se tăvălește prin făină.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se rumenește carnea pe toate părțile. Scoateți carnea rumenită pe o farfurie.

3. Pasul

În aceeași tigaie, se prăjește ceapa și morcovul tocate mărunt, se adaugă usturoiul pisat.

4. Pasul

Când legumele sunt ușor rumenite, se adaugă carnea înapoi în tigaie, se acoperă cu vin. Vinul trebuie să acopere complet carnea. Dacă nu este suficient, puteți adăuga bulion de vită.

5. Pasul

Apoi se adaugă condimentele (cimbru, măghiran, sare, piper) și se fierbe încet, sub capac, la foc mic, timp de aproximativ 2 ore.

6. Pasul

Carnea de vită preparată în acest fel în vin roșu poate fi servită cu orez sau pâine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou