Sursa :: Paymaster_Ukraine for Pixabay
Carne tocată consistentă cu varză ascuțită
Această rețetă este una dintre preferatele familiei mele și se află adesea pe masa noastră. Combinația dintre carnea tocată picantă și aroma ușoară, ușor dulceagă a varzei ascuțite este pur și simplu imbatabilă. Cu câteva mici trucuri pe care le-am învățat de-a lungul anilor, acest fel de mâncare se dovedește întotdeauna a fi un deliciu absolut pentru palat.
Ingrediente
- 500 g Carne tocată amestecată
- 1 mare Varză ascuțită
- 2 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 1 Tablespoon Muștar
- 1 Linguriță Paprika pulbere
- sare și piper după gust
- 2 Tablespoon ulei vegetal
- 125 ml apă
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru rețeta de tocăniță sărată cu varză ascuțită, mai întâi se îndepărtează tulpina de la varza ascuțită și se taie în fâșii fine. Carnea tocată trebuie, bineînțeles, să fie întotdeauna prelucrată la temperatura camerei, așa că scoateți-o din frigider din timp util.
Se taie mărunt ceapa și usturoiul. Nu săriți peste acest pas, deoarece conferă vasului aroma potrivită.
Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Adăugați carnea tocată în tigaie și prăjiți-o până când devine sfărâmicioasă.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când acestea devin translucide. Aroma cepei și a usturoiului rumenite este un semn sigur că tocătura a ajuns acum la punctul potrivit de gătire.
Acum adăugați varza ascuțită și amestecați totul bine. După câteva minute, adăugați apa și lăsați totul să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 15 minute. Țineți capacul ușor înclinat, astfel încât aburul să poată ieși.
La final, se asezonează tocătura de salată cu varză ascuțită cu sare, piper, muștar și boia de ardei. Puteți alege aici aroma dvs. personală. Piperul proaspăt măcinat conferă mâncării o aromă cu totul specială.