PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Carne tocată de porc cu paste făinoase

Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată de porc Adăugat la
  • 300 g Paste Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 150 ml Sos de roșii Adăugat la
  • 100 g brânză Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Se taie mărunt ceapa și usturoiul și se prăjesc într-o tigaie cu ulei de măsline până devin aurii. Mi s-a părut util să adaug usturoiul după ceapă, pentru a nu se prăji și a nu se arde.

2. Pasul

Adăugați carnea tocată și fierbeți-o până când este complet gata.

3. Pasul

În plus, gătiți pastele în oală conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Vă recomand să adăugați o lingură de sare în apa clocotită, care va da mai multă savoare pastelor.

4. Pasul

Adăugați pastele fierte în tigaie și amestecați-le cu carnea.

5. Pasul

Se adaugă sosul de roșii, sare și piper după gust și se amestecă bine.

6. Pasul

La final, se presară carnea și pastele cu brânză rasă și se lasă să se topească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou