PUBLICITATE
Sursa :: Mykola Lunov from Canva
Carne tocată de porc cu paste făinoase
Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Carne tocată de porc
- 300 g Paste
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 150 ml Sos de roșii
- 100 g brânză
- sare
- Piper negru
- ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Se taie mărunt ceapa și usturoiul și se prăjesc într-o tigaie cu ulei de măsline până devin aurii. Mi s-a părut util să adaug usturoiul după ceapă, pentru a nu se prăji și a nu se arde.
2. Pasul
Adăugați carnea tocată și fierbeți-o până când este complet gata.
3. Pasul
În plus, gătiți pastele în oală conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Vă recomand să adăugați o lingură de sare în apa clocotită, care va da mai multă savoare pastelor.
4. Pasul
Adăugați pastele fierte în tigaie și amestecați-le cu carnea.
5. Pasul
Se adaugă sosul de roșii, sare și piper după gust și se amestecă bine.
6. Pasul
La final, se presară carnea și pastele cu brânză rasă și se lasă să se topească.