PUBLICITATE

Cartofi cu pătrunjel

Garnitura noastră preferată

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Cartofi tineri Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Câteva semințe de chimion Adăugat la
  • 1 ro untură Adăugat la
  • Pătrunjel frunze Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Curățăm cartofii, îi tăiem în cuburi și îi punem la fiert în apă sărată. Adăugăm și câteva semințe de chimen.

2. Pasul

Între timp, pregătim untura de porc și o lăsăm să se topească. Adăugăm în grăsimea topită pătrunjel tăiat și îl prăjim puțin. Ai grijă să nu se ardă.

3. Pasul

Strecăm cartofii fierți, apoi îi trecem cu untul preparat cu pătrunjel și amestecăm. Adăugăm sare după gust, dacă este necesar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou