Sursa :: margouillatphotos from Getty Images
Cea mai bună carne tartinabilă
Cea mai bună carne tartinabilă care este foarte gustoasă, se prepară rapid și poate fi păstrată timp de câteva zile la frigider. O puteți servi cu pâine proaspătă sau baghetă de casă.
Ingrediente
- 500 g De carne de porc
- 1 ks The Onion
- 4 cuișoare Usturoi
- 100 g Unguente
- sare și piper negru
- Ardei
- Puțină apă
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați carnea de porc în bucăți mai mici.
Se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul.
Se topește untura într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Se sotează până când ceapa devine aurie.
Apoi se adaugă carnea și se prăjește împreună cu ceapa.
Se condimentează totul cu sare, piper negru și paprika și se adaugă puțină apă. Se lasă să fiarbă la foc mic, sub un capac, timp de aproximativ 20 de minute.
După ce sunt fierte, se amestecă totul pentru a obține o cremă omogenă.
Se gustă pasta de tartine și se condimentează dacă este necesar.