PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: PublicDomainPictures

Cea mai bună umplutură pentru tort

Umplutura cremoasă și luxos de ciocolată, care este alegerea perfectă pentru orice tip de tort.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g Ciocolată caldă Adăugat la
  • 200 ml frișcă Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la
  • 2 ks gălbenușuri Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Într-o tigaie mică, topim untul și adăugăm ciocolată tăiată fin. Lăsăm ciocolata și untul să se topească la foc mic până când amestecul este neted.

2. Pasul

Între timp, într-un bol mare amestecăm gălbenușurile și zahărul.

3. Pasul

Adaugăm ciocolata topită în amestecul de gălbenușuri și amestecăm bine.

4. Pasul

Apoi adăugăm frișcă pentru bătut și amestecăm din nou până când umplutura devine netedă.

5. Pasul

Umplutura este gata de folosit. Poate fi folosită imediat sau poate fi depozitată în frigider pentru utilizare ulterioară. Înainte de utilizare, lăsați umplutura să se încălzească la temperatura camerei.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou