PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: PublicDomainPictures
Cea mai bună umplutură pentru tort
Umplutura cremoasă și luxos de ciocolată, care este alegerea perfectă pentru orice tip de tort.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 200 g Ciocolată caldă
- 200 ml frișcă
- 50 g unt
- 2 ks gălbenușuri
- 2 ro zahăr
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Într-o tigaie mică, topim untul și adăugăm ciocolată tăiată fin. Lăsăm ciocolata și untul să se topească la foc mic până când amestecul este neted.
2. Pasul
Între timp, într-un bol mare amestecăm gălbenușurile și zahărul.
3. Pasul
Adaugăm ciocolata topită în amestecul de gălbenușuri și amestecăm bine.
4. Pasul
Apoi adăugăm frișcă pentru bătut și amestecăm din nou până când umplutura devine netedă.
5. Pasul
Umplutura este gata de folosit. Poate fi folosită imediat sau poate fi depozitată în frigider pentru utilizare ulterioară. Înainte de utilizare, lăsați umplutura să se încălzească la temperatura camerei.