PUBLICITATE
Cel mai bun aluat dospit!

Cel mai bun aluat dospit!

Ca un păianjen 🤌🏼 Pentru gogoși / pizza rulou / cuiburile de scorțișoară…

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
48

Maia

  • 150 ml Lapte Adăugat la
  • 2 ro Zahăr de trestie Adăugat la
  • 1 cub drojdie Adăugat la

Ingrediente pentru aluat

  • 1 kg făină de spelta Adăugat la
  • 1 ro sare Adăugat la
  • 105 g unt Adăugat la
  • 100 ml ulei de măsline Adăugat la
  • 350 ml lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.

Vom pregăti maiaua - 150ml lapte + 2 linguri de zahăr din trestie + un cub de drojdie. Cantarim faina. Adaugam sare, unt topit, ulei, restul de lapte (350ml). La final, adaugam maiaua. Frământăm aluatul și îl lăsăm să se odihnească 40-45 de minute. Ulterior, aluatul este pregătit pentru procesare ulterioara (gogoși/pizza/snails/...).

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou