PUBLICITATE
Cel mai bun aluat dospit!
Ca un păianjen 🤌🏼 Pentru gogoși / pizza rulou / cuiburile de scorțișoară…
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
48
Maia
- 150 ml Lapte
- 2 ro Zahăr de trestie
- 1 cub drojdie
Ingrediente pentru aluat
- 1 kg făină de spelta
- 1 ro sare
- 105 g unt
- 100 ml ulei de măsline
- 350 ml lapte
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
Vom pregăti maiaua - 150ml lapte + 2 linguri de zahăr din trestie + un cub de drojdie. Cantarim faina. Adaugam sare, unt topit, ulei, restul de lapte (350ml). La final, adaugam maiaua. Frământăm aluatul și îl lăsăm să se odihnească 40-45 de minute. Ulterior, aluatul este pregătit pentru procesare ulterioara (gogoși/pizza/snails/...).