Sursa :: repinanatoly from Getty Images Pro
Cel mai bun tort de ciocolată
Acest tort de ciocolată este cel mai bun! Combinat cu glazura de ciocolată este de neegalat.
Ingrediente
Pentru Corp:
- 200 g Făină simplă
- 200 g zahăr de cofetărie
- 100 g Cacao
- 1 ambalare Praf de copt
- un vârf de cuțit de sare
- 200 ml Lapte
- 200 ml Uleiuri
- 4 ks ouă
Pentru topping:
- 200 g ciocolată neagră
- 100 g Unt
- 2 ro Lapte
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un castron, amestecați ingredientele uscate: făină, zahăr, cacao, praf de copt și sare. Acest pas este important pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt amestecate uniform și că prăjitura este perfect gustoasă și moale.
Adăugați laptele și uleiul la ingredientele uscate, adăugați ouăle. Se amestecă totul bine.
Se toarnă aluatul într-o formă de copt unsă și tapetată cu făină. Se coace la 180 de grade timp de aproximativ 45-50 de minute.
În timp ce se coace crusta, pregătiți toppingul. Se topesc ciocolata și untul împreună pe aburi, se adaugă laptele și se amestecă totul bine. Glazura este ușor de aplicat și are o strălucire frumoasă.
Se toarnă sau doar se picură glazura caldă peste prăjitura coaptă și răcită.