Sursa :: Pixabay: planet_fox
Cele mai bune cartofi prăjiți din cartofi dulci
Acești cartofi prăjiți din cartofi dulci sunt o alternativă excelentă la cei clasici. Sunt crocanți la exterior și moi la interior, cu multe vitamine și fibre. Sunt rapidi și ușor de pregătit, grozavi ca garnitură sau gustare sănătoasă.
Ingrediente
- 2 ks cartofi dulci mari
- 2 ro ulei de măsline
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul Ardei praf
- 1 Articolul Piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Spalați cartofii dulci. Tăiați-i în formă de cartofi prăjiți (nu trebuie să-i curățați).
Introduceți cartofii prăjiți într-un castron mare, adăugați ulei de măsline, sare, paprika măcinată și piper negru. Amestecați bine.
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Răspândiți cartofii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, astfel încât să nu se suprapună.
Coaceți cartofii pai aproximativ 30 de minute, sau până când devin aurii și crocanți. După 15 minute, întoarceți-le.
Încercați un cartof prăjit, să vedeți dacă e moale pe interior. Dacă da, sunt gata. Dacă nu, prăjiți-i câteva minute în plus.