PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: planet_fox

Cele mai bune cartofi prăjiți din cartofi dulci

Acești cartofi prăjiți din cartofi dulci sunt o alternativă excelentă la cei clasici. Sunt crocanți la exterior și moi la interior, cu multe vitamine și fibre. Sunt rapidi și ușor de pregătit, grozavi ca garnitură sau gustare sănătoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks cartofi dulci mari Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul Ardei praf Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spalați cartofii dulci. Tăiați-i în formă de cartofi prăjiți (nu trebuie să-i curățați).

2. Pasul

Introduceți cartofii prăjiți într-un castron mare, adăugați ulei de măsline, sare, paprika măcinată și piper negru. Amestecați bine.

3. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Răspândiți cartofii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, astfel încât să nu se suprapună.

4. Pasul

Coaceți cartofii pai aproximativ 30 de minute, sau până când devin aurii și crocanți. După 15 minute, întoarceți-le.

5. Pasul

Încercați un cartof prăjit, să vedeți dacă e moale pe interior. Dacă da, sunt gata. Dacă nu, prăjiți-i câteva minute în plus.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou