PUBLICITATE

Sursa :: merc67 from Getty Images

Cheesecake cu fructe și mascarpone, fără coacere

Cheesecake-ul cu fructe și mascarpone, fără coacere, este un desert delicat și proaspăt pe care îl apreciați în special în lunile de vară. Este rapid și ușor de preparat și efectul său răcoritor este perfect pentru a încheia pe o notă dulce ziua.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corp

  • 200 g Biscuiți de pandișpan Adăugat la
  • 90 g Unt topit Adăugat la

Conținut

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 200 g Brânză de vaci cu frișcă Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 bucată zahăr vanilat Adăugat la
  • 250 ml smântână pentru frișcă Adăugat la

Sos de fructe

  • 300 g fructe după gust Adăugat la
  • 1 ambalare Gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pisați biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Se apasă amestecul pe fundul formei de tort unsă și se lasă să se întărească în frigider.

2. Pasul

Mascarpone, brânză de vaci, zahăr și zahăr vanilat se amestecă până la omogenizare. Apoi se adaugă smântână și se bate puțin mai mult.

3. Pasul

Turnăm umplutura pe crusta închegată și o lăsăm în frigider să se întărească cel puțin 2 ore.

4. Pasul

Fructele le spălăm și le tăiem mărunt. Pregătim gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și o amestecăm cu fructele.

5. Pasul

Vertem peste umplutura solidificată și lăsăm în frigider să se întărească cel puțin o oră.

6. Pasul

Înainte de servire, extragem cu grijă cheesecake-ul din formă. Putem servi cu fructe proaspete și frișcă pentru decor.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou