Sursa :: merc67 from Getty Images
Cheesecake cu fructe și mascarpone, fără coacere
Cheesecake-ul cu fructe și mascarpone, fără coacere, este un desert delicat și proaspăt pe care îl apreciați în special în lunile de vară. Este rapid și ușor de preparat și efectul său răcoritor este perfect pentru a încheia pe o notă dulce ziua.
Ingrediente
Corp
- 200 g Biscuiți de pandișpan
- 90 g Unt topit
Conținut
- 500 g mascarpone
- 200 g Brânză de vaci cu frișcă
- 100 g zahăr
- 1 bucată zahăr vanilat
- 250 ml smântână pentru frișcă
Sos de fructe
- 300 g fructe după gust
- 1 ambalare Gelatină
Ultimele broșuri
Procedura
Pisați biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Se apasă amestecul pe fundul formei de tort unsă și se lasă să se întărească în frigider.
Mascarpone, brânză de vaci, zahăr și zahăr vanilat se amestecă până la omogenizare. Apoi se adaugă smântână și se bate puțin mai mult.
Turnăm umplutura pe crusta închegată și o lăsăm în frigider să se întărească cel puțin 2 ore.
Fructele le spălăm și le tăiem mărunt. Pregătim gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și o amestecăm cu fructele.
Vertem peste umplutura solidificată și lăsăm în frigider să se întărească cel puțin o oră.
Înainte de servire, extragem cu grijă cheesecake-ul din formă. Putem servi cu fructe proaspete și frișcă pentru decor.