Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit
De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.
Ingrediente
Baza
- 80 g Fulgi de ovăz amestecați
- 25 g Făină de cocos
- 15 g De cocos ras
- 20 g Proteina de vanilie nu este necesara
- 50 ml Apă
- 30 g Nu trebuie să folosești merișoarele amestecate cu puțină apă
- 10 g miere
- 20 g ulei de cocos
Partea de căpșuni
- 350 g Lasă căpșunile congelate să se dezghețe
- 1⁄2 pachete Pulbere de puding de căpșuni
- 10 g Miere îndulcitor
Cremă
- 500 g brânză dulce
- 40 g Înlocuiți proteina de căpșuni cu îndulcitor
- 10 g miere
- Gelatină în foi
Ultimele broșuri
Procedura
Amestecăm toate ingredientele pentru bază și le presăm pe fundul unei forme rotunde (20cm) acoperite cu hârtie de copt.
Amestecăm pudra de budincă cu suc de căpșuni. Căpșunile le mixăm și le punem la fiert împreună cu pudra de budincă și miere. Fierbem până se îngroașă.
Amestecăm brânza de vaci, proteinele și mierea. Pregătim gelatina conform instrucțiunilor - punem bucățile într-un vas cu 6 linguri de apă și lăsăm să se înmoaie timp de 10 minute. Apoi se încălzește peste flacără și se amestecă până se topește gelatina (nu se fierbe!). Adăugăm 2 linguri de cremă la gelatină și amestecăm. Acest amestec se încorporează în cremă. Jumătate din cremă o punem peste blat.
In a doua jumătate punem 2 linguri de amestec de căpșuni și punem pe prima parte a cremei.
Amestecul de căpșuni rămas îl vom întinde pe partea de sus a tortului. Cheesecake-ul pregătit îl vom lăsa în frigider peste noapte pentru a se întări.