PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Lakeblog
Chiftele de cartofi ca la bunica
Chiftelele de cartofi sunt un garnitură delicioasă, care se potrivește perfect cu felurile de mâncare cu carne. Au un gust bogat și pământesc de cartofi și sunt minunat de pufoase. Aceste chiftele sunt un fel de mâncare tradițional, popular în multe țări europene, mai ales în Germania.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kilogramă Cartofi
- 2 Lingură de masă unt
- 125 Gram făină
- 1 Bucată ou
- 1 Pinch Nucșoară
- 1 Pinch sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pentru a prepara Knödel de cartofi, fierbeți cartofii în apă sărată până când devin moi.
2. Pasul
Când cartofii sunt fierți, lăsați-i să se răcească și curățați-i.
3. Pasul
Frecați cartofii într-un bol mare.
4. Pasul
Adăugați untul, făina, oul, nucșoara și sarea și amestecați bine totul.
5. Pasul
Modelați aluatul în forma de găluște și fierbeți-le în apă clocotită până când acestea vin la suprafață.
6. Pasul
Lăsați găluștele de cartofi să se scurgă și serviți-le fierbinți.