PUBLICITATE
Sursa :: Timolina from Canva
Chiftele la cuptor
Chiftele delicioase și suculente la cuptor, în sos de roșii, care sunt minunate ca fel principal sau ca garnitură la orice fel de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Chiftele
- 500 g carne tocată
- 1 bucată ceapă mare
- 4 bucată căței de usturoi
- 1 bucată ou
- 100 g pesmet
- 1 Articolul sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
Sos
- 400 g Roșii de fructul pasiunii
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 Articolul oregano
- 1 Articolul busuioc
- 1 Articolul Ardei roșu
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
2. Pasul
Tăiați ceapa și usturoiul mărunt și amestecați-le cu carnea tocată, ouăle, pesmetul, sarea și condimentele.
3. Pasul
Amestecați bine amestecul și formați biluțe mici.
4. Pasul
Așezați biluțele pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când sunt gata coapte.
5. Pasul
În timp ce bilele sunt în cuptor, pregătiți sosul. Într-o tigaie, prăjiți ceapa și usturoiul, adăugați roșii pasate și condimente. Lăsați să fiarbă timp de 15 minute.
6. Pasul
Puneți chiftelele din cuptor în sos și lăsați-le să se înăbușe încă 10 minute. Serviți fierbinte.