PUBLICITATE

Sursa :: Timolina from Canva

Chiftele la cuptor

Chiftele delicioase și suculente la cuptor, în sos de roșii, care sunt minunate ca fel principal sau ca garnitură la orice fel de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Chiftele

  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 4 bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la

Sos

  • 400 g Roșii de fructul pasiunii Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Articolul oregano Adăugat la
  • 1 Articolul busuioc Adăugat la
  • 1 Articolul Ardei roșu Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 190°C.

2. Pasul

Tăiați ceapa și usturoiul mărunt și amestecați-le cu carnea tocată, ouăle, pesmetul, sarea și condimentele.

3. Pasul

Amestecați bine amestecul și formați biluțe mici.

4. Pasul

Așezați biluțele pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când sunt gata coapte.

5. Pasul

În timp ce bilele sunt în cuptor, pregătiți sosul. Într-o tigaie, prăjiți ceapa și usturoiul, adăugați roșii pasate și condimente. Lăsați să fiarbă timp de 15 minute.

6. Pasul

Puneți chiftelele din cuptor în sos și lăsați-le să se înăbușe încă 10 minute. Serviți fierbinte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou