Sursa :: haoliang from Canva
Chilli sin carne vegan
O versiune vegetariană a unui fel de mâncare popular din America de Sud. Acest fel de mâncare este bogat în proteine vegetale sănătoase și îi va distra nu numai pe vegetarieni, ci și pe iubitorii de carne. Principalele ingrediente sunt fasolea, năutul și legumele.
Ingrediente
- 2 Cuișoare Usturoi
- 1 Roșu Ardei
- 2 Linguri Ulei de măsline
- 1 plechovka Fasole roșie
- 1 plechovka Fasole albă
- 1 plechovka Mazăre de năut
- 1 plechovka Roșii zdrobite
- 1 Roșu Ardei iute
- 1 Linguri Ardei tocat mărunt
- 2 linguri Chimen măcinat
- 1 ks The Onion
- 1 cană Orez
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Se prăjesc în ulei de măsline ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adăugați ardeii tocați și ardeiul iute (ajustați cantitatea de ardei iute după gustul dumneavoastră).
Adăugați în tigaie fasolea și năutul (scurgeți în prealabil apa din conserve), roșiile zdrobite, boiaua măcinată și chimenul. Se condimentează chilli sin Carne cu sare și piper și se lasă să se rumenească timp de aproximativ 20 de minute sub un capac, la foc mic.
Între timp, se fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se servește chilli sin Carne cu orez și se ornează după gust cu pătrunjel, coriandru sau cremă de avocado.