PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/tNbAh3S5fjgVFN3Xmmv2/d4d9154117fb03fd15084b767e7d68.jpeg)
Ciuperci Champignon La Cuptor: O Gustare Delicioasă și Sănătoasă
Ciupercile champignon la cuptor sunt pline de arome delicioase și sunt perfecte pentru a fi servite ca gustare sănătoasă sau ca garnitură la masa principală.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g ciuperci champignon
- 2 căței de usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- sare și piper
- 1 lingură pătrunjel tocat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 grade Celsius. Curățați ciupercile cu un șervețel sau cu o perie uscată și îndepărtați piciorușele. Puteți să le lăsați întregi sau să le tăiați în jumătate.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/tNbAh3S5fjgVFN3Xmmv2/d6186335fb8455efc07b415f6cb60e.jpeg)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Pisați usturoiul și amestecați-l cu uleiul de măsline, sare și piper negru măcinat, apoi turnați-l peste ciuperci și amestecați bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/tNbAh3S5fjgVFN3Xmmv2/c5f947dd469bfe197f349dd5997e10.jpeg)
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Puneți ciupercile într-o tavă, puneți tava în cuptor și coaceți ciupercile timp de 20-25 de minute, sau până când sunt frumos rumenite.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/tNbAh3S5fjgVFN3Xmmv2/4cdea70e43cc1233e5feb0751b1127.jpeg)
Sursa :: Youtube
4. Pasul
Servește ciupercile cu pătrunjel tocat deasupra.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/tNbAh3S5fjgVFN3Xmmv2/dab4cc4ca53fb3cd334648039ce68d.jpeg)
Sursa :: Youtube