PUBLICITATE

Sursa :: FB: Z PIEKARNIKA - przepisy na: zapiekanki, pizze, kurczaka, chleb itp.

Clătite coapte cu pui

Clătitele coapte cu pui sunt combinația perfectă între gustul delicat al clătitelor, aroma puiului și picanteria brânzei. Sunt ideale pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Clătite

  • 1 sticlă făină Adăugat la
  • 2 Bucată ouă Adăugat la
  • 112 sticlă lapte Adăugat la
  • 12 sticlă apă Adăugat la
  • 1 ciupitură sare Adăugat la

Umplutura

  • 12 kg pui Adăugat la
  • 1 bucată ceapă Adăugat la
  • 2 dinți usturoi Adăugat la
  • 1 sticlă Brânză galbenă Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pregătește aluatul pentru clătite. Amestecă făina cu ouăle, laptele și apa. Adaugă un vârf de sare. Lasă-l deoparte timp de 15 minute.

2. Pasul

În timp ce aluatul se odihnește, pregătiți umplutura. Tăiați puiul în bucăți mici și prăjiți-l într-o tigaie cu ceapă și usturoi. La sfârșit, adăugați brânză rasă.

3. Pasul

Prajiti clătitele în puțin ulei. Puneți o porție de umplutură pe fiecare clătită și înfășurați-le.

4. Pasul

Așezați clătitele rulate într-un vas de copt uns. Presărați brânză rasă pe partea de sus.

5. Pasul

Coaceți în cuptorul încălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute, până când brânza se topește și se rumenește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou