PUBLICITATE
Sursa :: gbh007 from Getty Images
Coapse de pui coapte cu cartofi
O combinație excelentă de coapse de pui cu cartofi, potrivită pentru prânzul de duminică.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Pulpe de pui
- 4 Bucăți Picioare de pui
- 2 Articolul Sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
- 2 Articolul ulei
Cartofi
- 500 g Cartofi
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
- 2 Articolul ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200°C. Clătiți pulpele de pui în apă, uscați-le și frecați-le cu sare, condimente și ulei.
2. Pasul
Curățați cartofii, tăiați-i și asezaționați cu sare și condimente.
3. Pasul
Transferați pulpele de pui și cartofii într-o tavă de copt, ungeți cu ulei și coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 40 de minute până la aurire.
4. Pasul
Serviți coapsele de pui gata cu cartofi, presărate cu pătrunjel tocat.