PUBLICITATE

Sursa :: gbh007 from Getty Images

Coapse de pui coapte cu cartofi

O combinație excelentă de coapse de pui cu cartofi, potrivită pentru prânzul de duminică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pulpe de pui

  • 4 Bucăți Picioare de pui Adăugat la
  • 2 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 Articolul ulei Adăugat la

Cartofi

  • 500 g Cartofi Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 Articolul ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200°C. Clătiți pulpele de pui în apă, uscați-le și frecați-le cu sare, condimente și ulei.

2. Pasul

Curățați cartofii, tăiați-i și asezaționați cu sare și condimente.

3. Pasul

Transferați pulpele de pui și cartofii într-o tavă de copt, ungeți cu ulei și coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 40 de minute până la aurire.

4. Pasul

Serviți coapsele de pui gata cu cartofi, presărate cu pătrunjel tocat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou