PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos from Getty Images

Čokoládový koláč

Tento výborný čokoládový koláč pečiem pravidelne. Príprava je jednoduchá a rýchla, takže to je skvelá voľba pre ľahké popoludnie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 200 g ciocolată neagră de calitate Adăugat la
  • 150 g Ulei Adăugat la
  • 150 g șoric Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 4 bucată ouă Adăugat la
  • 1 bucată Pudră de copt românească Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 °C. Topiți ciocolata și untul în cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă.

2. Pasul

Într-un castron, amestecați făina, zahărul și praful de copt.

3. Pasul

Adăugați ouăle, unul câte unul, în amestecul uscat și amestecați. Apoi, adăugați ciocolata topită și untul și amestecați până când obțineți un aluat neted.

4. Pasul

Turnați frecvent în tava pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute, sau până când tortul este solid. Lăsați-l să se răcească complet înainte de a tăia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou