PUBLICITATE
Sursa :: margouillatphotos from Getty Images
Čokoládový koláč
Tento výborný čokoládový koláč pečiem pravidelne. Príprava je jednoduchá a rýchla, takže to je skvelá voľba pre ľahké popoludnie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 200 g ciocolată neagră de calitate
- 150 g Ulei
- 150 g șoric
- 150 g Zahăr
- 4 bucată ouă
- 1 bucată Pudră de copt românească
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 °C. Topiți ciocolata și untul în cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă.
2. Pasul
Într-un castron, amestecați făina, zahărul și praful de copt.
3. Pasul
Adăugați ouăle, unul câte unul, în amestecul uscat și amestecați. Apoi, adăugați ciocolata topită și untul și amestecați până când obțineți un aluat neted.
4. Pasul
Turnați frecvent în tava pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute, sau până când tortul este solid. Lăsați-l să se răcească complet înainte de a tăia.