PUBLICITATE
Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Getty Images
Conopidă prăjită în aluat
Rețetă pentru conopidă prăjită delicioasă în aluat, care este potrivită pentru cină sau ca o garnitură la felul principal.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks conopidă mare
- 150 g Făină simplă
- 2 ks ouă
- sare
- Condimente
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Mai întâi, pregătiți conopida. Împărțiți-o în rozete mai mici și fierbeți-o în apă cu sare timp de aproximativ 10 minute.
2. Pasul
Apoi se pregătește aluatul. Într-un castron, se amestecă făina, ouăle, sarea și piperul.
3. Pasul
Se înfășoară fiecare rozetă în aluat.
4. Pasul
Apoi se prăjește conopida în ulei încins, pe ambele părți, până devine aurie.