PUBLICITATE
Sursa :: Vedrana Sucic from Getty Images
Cotlete de porc în marinadă
Cotlete de porc gustoase și suculente, scufundate în marinadă. O alegere perfectă pentru prânzul sau cina în familie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Cotlete de porc
- 4 bucată Cotlete de porc
Marinadă
- 2 bucată usturoi
- 1 linguriță rozmarin uscat
- 1 linguriță cimbru uscat
- 2 PL Sos de soia
- 2 PL ulei de măsline
- 1⁄2 linguriță piper negru măcinat
- 1⁄2 linguriță Sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Pregătiți-vă carnea și marinada.
2. Pasul
Batiți carnea pentru a fi mai subțire. Sărați-o și condimentați-o pe ambele părți.
3. Pasul
într-un castron, amestecați usturoiul zdrobit, rozmarinul, cimbrul, sosul de soia și uleiul de măsline.
4. Pasul
Puneți șnițelul într-un bol cu marinadă și lăsați-l să se marineze cel puțin 3 ore în frigider.
5. Pasul
După marinare, coaceți șnițelul în tigaie pe ambele părți până când devine auriu.
6. Pasul
Serviți cu garnitură după gust.