PUBLICITATE

Sursa :: Vedrana Sucic from Getty Images

Cotlete de porc în marinadă

Cotlete de porc gustoase și suculente, scufundate în marinadă. O alegere perfectă pentru prânzul sau cina în familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Cotlete de porc

  • 4 bucată Cotlete de porc Adăugat la

Marinadă

  • 2 bucată usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță rozmarin uscat Adăugat la
  • 1 linguriță cimbru uscat Adăugat la
  • 2 PL Sos de soia Adăugat la
  • 2 PL ulei de măsline Adăugat la
  • 12 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 12 linguriță Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pregătiți-vă carnea și marinada.

2. Pasul

Batiți carnea pentru a fi mai subțire. Sărați-o și condimentați-o pe ambele părți.

3. Pasul

într-un castron, amestecați usturoiul zdrobit, rozmarinul, cimbrul, sosul de soia și uleiul de măsline.

4. Pasul

Puneți șnițelul într-un bol cu marinadă și lăsați-l să se marineze cel puțin 3 ore în frigider.

5. Pasul

După marinare, coaceți șnițelul în tigaie pe ambele părți până când devine auriu.

6. Pasul

Serviți cu garnitură după gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou