PUBLICITATE

Cremș cu căpșuni

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
5

Ingrediente

  • 1 ambalare produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • Căpșuni Adăugat la
  • Zahăr pudră pentru presărat Adăugat la

Cremă de vanilie

  • 250 ml lapte Adăugat la
  • 20 g Puding de vanilie adevărat cu smântână Adăugat la
  • 1 lingură zahăr brun Adăugat la

Cremă de smântână

  • 200 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 1 Pachet Zahăr vanilat cu bacă de vanilie Adăugat la
  • 1 lingură zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Taiem aluatul foietaj în 10 părți

2. Pasul

Transferăm pe foaie, ungem cu ou și coacem în cuptorul încălzit la 180' timp de aproximativ 12 minute

3. Pasul

Vom face pudincă și o lăsăm să se răcească

4. Pasul

Batem smântâna cu zahăr vanilat și pudră

5. Pasul

Tăiem căpșunile

6. Pasul

Umplem aluatul răcit cu cremă de vanilie, apoi cu smântână, adăugăm căpșuni și acoperim cu cel de-al doilea aluat

7. Pasul

O presărăm cu zahăr pudră și o lăsăm la răcit

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou