PUBLICITATE
Cremș cu căpșuni
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
5
Ingrediente
- 1 ambalare produse de patiserie pufoasă
- 1 ou
- Căpșuni
- Zahăr pudră pentru presărat
Cremă de vanilie
- 250 ml lapte
- 20 g Puding de vanilie adevărat cu smântână
- 1 lingură zahăr brun
Cremă de smântână
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 1 Pachet Zahăr vanilat cu bacă de vanilie
- 1 lingură zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Taiem aluatul foietaj în 10 părți
2. Pasul
Transferăm pe foaie, ungem cu ou și coacem în cuptorul încălzit la 180' timp de aproximativ 12 minute
3. Pasul
Vom face pudincă și o lăsăm să se răcească
4. Pasul
Batem smântâna cu zahăr vanilat și pudră
5. Pasul
Tăiem căpșunile
6. Pasul
Umplem aluatul răcit cu cremă de vanilie, apoi cu smântână, adăugăm căpșuni și acoperim cu cel de-al doilea aluat
7. Pasul
O presărăm cu zahăr pudră și o lăsăm la răcit