PUBLICITATE
Cupcakes cu morcovi și cremă de mascarpone

Cupcakes cu morcovi și cremă de mascarpone

(porția este pentru aproximativ 18 bucăți 😊) Aceste cupcakes sunt moi, pufos și umede.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
18

Ingrediente

  • 200 g De făină albă Adăugat la
  • 100 g Nuci de valcea tocate inchiriate Adăugat la
  • 12 linguri scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 12 linguri bicarbonat de sodiu Adăugat la
  • 1 lingură Praf de copt Adăugat la
  • Pinch Vanilie macinata sau baton Adăugat la
  • 150 g Zahăr brun Adăugat la
  • 3 ouă Adăugat la
  • 100 ml Ulei Adăugat la
  • 300 g Morcov răzuit Adăugat la
  • 80 g Afină Adăugat la

Cremă

  • 300 g mascarpone Adăugat la
  • 100 g Brânză de vaci cremoasă și răspândită Adăugat la
  • 50 g zahăr pudră Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Batem ouăle cu zahăr până devin spumoase. Adăugăm treptat uleiul, nucile, ingredientele uscate: făina cu praf de copt, sarea, scorțișoara, vanilia. Amestecăm la viteze scăzute și adăugăm manual morcovul ras și merișoarele. Umplem forma cu aluat și coacem la 180 de grade, aproximativ 15 - 20 de minute. Verificăm cu o spatulă dacă rămâne aluat pe ea, dacă este așa continuăm coacerea, dacă este uscată, este gata.

2. Pasul

Lăsăm să se răcească.

3. Pasul

Cremă de mascarpone:

4. Pasul

Amestecăm mascarpone cu brânză de vaci și zahăr. Umplem un sac de cofetar și punem crema pe cupcakes răcite.

5. Pasul

Poftă bună 😍

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou