PUBLICITATE
Cupcakes cu morcovi și cremă de mascarpone
(porția este pentru aproximativ 18 bucăți 😊) Aceste cupcakes sunt moi, pufos și umede.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
18
Ingrediente
- 200 g De făină albă
- 100 g Nuci de valcea tocate inchiriate
- 1⁄2 linguri scorțișoară măcinată
- 1⁄2 linguri bicarbonat de sodiu
- 1 lingură Praf de copt
- Pinch Vanilie macinata sau baton
- 150 g Zahăr brun
- 3 ouă
- 100 ml Ulei
- 300 g Morcov răzuit
- 80 g Afină
Cremă
- 300 g mascarpone
- 100 g Brânză de vaci cremoasă și răspândită
- 50 g zahăr pudră
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Batem ouăle cu zahăr până devin spumoase. Adăugăm treptat uleiul, nucile, ingredientele uscate: făina cu praf de copt, sarea, scorțișoara, vanilia. Amestecăm la viteze scăzute și adăugăm manual morcovul ras și merișoarele. Umplem forma cu aluat și coacem la 180 de grade, aproximativ 15 - 20 de minute. Verificăm cu o spatulă dacă rămâne aluat pe ea, dacă este așa continuăm coacerea, dacă este uscată, este gata.
2. Pasul
Lăsăm să se răcească.
3. Pasul
Cremă de mascarpone:
4. Pasul
Amestecăm mascarpone cu brânză de vaci și zahăr. Umplem un sac de cofetar și punem crema pe cupcakes răcite.
5. Pasul
Poftă bună 😍