PUBLICITATE
Desert cu gem de mango

Desert cu gem de mango

Acestea sunt tăieturi de nucă fără gluten, cu o cremă de budincă și brânză și un jeleu minunat de măr și mango. Sănătos, gustos și arată bine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corp

  • 6 ks ou Adăugat la
  • 40 g Zahăr de trestie Adăugat la
  • 20 g Zahăr vanilat Adăugat la
  • 12 Articolul aromă de vanilie Adăugat la
  • 120 g Nuci de pădure măcinate Adăugat la
  • 20 g Proteina nu este necesara Adăugat la
  • 1 Articolul Praf de copt Adăugat la

Umplutura

  • 400 ml lapte Adăugat la
  • 1 ambalare budincă de vanilie Adăugat la
  • 20 g proteine de vanilie Adăugat la
  • vanilie Flavdrops sau înlocuite cu îndulcitor Adăugat la
  • 200 g Unt cu crema de branza Adăugat la
  • 230 g Jeleu de măr și mango Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Din albușuri și un vârf de sare batem spuma tare.

2. Pasul

Gălbenușurile le vom bate cu zahărul și aroma până devin spumoase. Alternativ, amestecăm ingredientele uscate și spuma în amestecul de gălbenușuri.

3. Pasul

Aluatul pregătit se întinde uniform pe o tavă mare acoperită cu hârtie de copt și stropită cu ulei de cocos.

4. Pasul

Coacem la temperatura de 180 de grade timp de 10 minute. Îndepărtăm hârtia de copt de pe blatul copt și lăsăm să se răcească. Apoi, îl tăiem în 4 părți egale.

5. Pasul

Vom fierbe un puding gros în lapte. Lăsăm să se răcească ușor. Amestecăm crema de brânză cu proteina. Adăugăm pudding lingură cu lingură în crema de brânză.

6. Pasul

Pe prima parte a corpului întindem crema și o acoperim cu a doua parte a corpului. Din nou întindem crema, pe care punem cam 100g de gem cu ajutorul unei linguri. Acoperim din nou cu corpul, întindem crema și acoperim cu ultima parte a corpului. Pe partea de sus întindem aproximativ 130g de gem. Tortul îl punem la frigider să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou