Desert cu gem de mango
Acestea sunt tăieturi de nucă fără gluten, cu o cremă de budincă și brânză și un jeleu minunat de măr și mango. Sănătos, gustos și arată bine.
Ingrediente
Corp
- 6 ks ou
- 40 g Zahăr de trestie
- 20 g Zahăr vanilat
- 1⁄2 Articolul aromă de vanilie
- 120 g Nuci de pădure măcinate
- 20 g Proteina nu este necesara
- 1 Articolul Praf de copt
Umplutura
- 400 ml lapte
- 1 ambalare budincă de vanilie
- 20 g proteine de vanilie
- vanilie Flavdrops sau înlocuite cu îndulcitor
- 200 g Unt cu crema de branza
- 230 g Jeleu de măr și mango
Ultimele broșuri
Procedura
Din albușuri și un vârf de sare batem spuma tare.
Gălbenușurile le vom bate cu zahărul și aroma până devin spumoase. Alternativ, amestecăm ingredientele uscate și spuma în amestecul de gălbenușuri.
Aluatul pregătit se întinde uniform pe o tavă mare acoperită cu hârtie de copt și stropită cu ulei de cocos.
Coacem la temperatura de 180 de grade timp de 10 minute. Îndepărtăm hârtia de copt de pe blatul copt și lăsăm să se răcească. Apoi, îl tăiem în 4 părți egale.
Vom fierbe un puding gros în lapte. Lăsăm să se răcească ușor. Amestecăm crema de brânză cu proteina. Adăugăm pudding lingură cu lingură în crema de brânză.
Pe prima parte a corpului întindem crema și o acoperim cu a doua parte a corpului. Din nou întindem crema, pe care punem cam 100g de gem cu ajutorul unei linguri. Acoperim din nou cu corpul, întindem crema și acoperim cu ultima parte a corpului. Pe partea de sus întindem aproximativ 130g de gem. Tortul îl punem la frigider să se răcească.