PUBLICITATE
Desert cu rubarbă și brânză de vaci
Rețeta pentru un desert delicios și dulce cu rubarbă și brânză de vaci.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
90
Pentru aluat:
- 200 g Făină semi-grosieră
- 125 g unt
- 75 g zahăr de cofetărie
- un vârf de cuțit de sare
- 1 ks ou
Pentru conținut:
- 250 g Brânză cu gârgăriţă
- 100 g smântână acră
- 1 gălbenuș
- 100 g zahăr cristal
- 1 bal Pudră de budincă de vanilie
- 1 Lingura De amidon de porumb
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
12 min.
1. Pasul
Mai întâi pregătiți aluatul. Amestecați făina cu zahărul și sarea. Adăugați untul, ouăle și procesați aluatul. Înfășurați aluatul în folie alimentară și lăsați-l să se odihnească în frigider timp de o jumătate de oră.
2. Pasul
Între timp, ne pregătim umplutura. Amestecăm brânza cu smântână, gălbenuș, zahăr, pudding de vanilie în pulbere și cu amidon de porumb.
3. Pasul
Adesea mutam într-o formă unsă de copt și îl ungem cu umplutura.
4. Pasul
Pe umplutura punem rubarba curățată și tăiată.
5. Pasul
Coacem prăjitura cu ruibarb și brânză de vaci în cuptorul încălzit la 180°C aproximativ 35-40 de minute.