PUBLICITATE
Desert de cocos și ciocolată cu gem de căpșuni
🍫🥥🍓
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
24
- 4 ou
- 4 ro Miere
- 1 cană făină semi-groasă
- 1⁄2 cană Nucă de cocos rasă
- 1⁄2 cană făină de spelta
- 2 ro cacao
- 1 Zahăr vanilat
- 1 praf de copt
- 1 plechovka lapte de cocos light
- 3 lingură ulei de nucă de cocos
- 100 g Ciocolată caldă
Pentru a picta
- 250 g Textul: gem de zmeura gem de zmeura gem de zmeura
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
1. Pasul
Batem ouăle cu miere până devin spumoase. Adăugăm ingredientele uscate și apoi cele umede. Când ingredientele se combină, adăugăm ciocolata tocată. Coacem 30 min/130°C.
2. Pasul
După coacere, ungem cu gem de căpșuni.
3. Pasul
Poftă bună prieteni!